Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

problem z ramami zamiast 1600 jest 667 na DDR3

#5
RE: problem z ramami zamiast 1600 jest 667 na DDR3
znaczy sie miałem problem wczoraj z instalacja windowsa jest to nowy komp i zawsze gdy wlozyłem plytke z windowsem to pisało ze blad jakis .. wyjolem jeden ram windows sie prawie caly zainstalował lecz przy 3/4 instalacji pokazało sie czarne tlo i na gorze mrogało _ .. potem czarny obraz i nic przez 30 min zresetowałem go i wlaczył sie normalnie tak jakby windows sie zainstalował cały.. dzisaj za to wyjolem ze starego kompa wentylatory i wlozylem jej do tej obudowy wlaczam niby dobrze
wlozyłem pendrive nic sie nie dzieje . patrze dzwieku tez nie mam zaczolem sciagac sterowniki lecz gdy nacisnolem na setup to 30 min sie uruchamiała instalacja .. gdy sie wlaczła normalnie wszystko działo.. instalator zresetowal kompa wlaczył sie i nadal nie ma dziwieku instalowałem okolo 10 sterownikow i nie działa wiec postanowilem przywroric te ktrore zainstalował windows 7 lecz nie dało sie .. wiec przywrociłem ustawienia do wczoraj i normalnie działa .. wykrywa pendrive dzwiek tez działa, (w kasperskym tez nie chciały sie zrobic aktualizacje a po tym przywroceniu ustawien juz normalnie sie robia ) nie wiem czy to bylo spowodowane ale chyba nie tym ze dolozyłem wentylator ze starego kompa ..
 System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: opera
 Reklamy Google
Programy: Polecane / Nowe / Inne



Wiadomości w tym wątku (problem z ramami zamiast 1600 jest 667 na DDR3)
RE: problem z ramami zamiast 1600 jest 667 na DDR3 - miki1464 - 08.08.2010, 15:26


Podobne wątki (problem z ramami zamiast 1600 jest 667 na DDR3)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Exclamation Problem z klawiaturą w laptopie zamiast h wyskakuje 87h itp Laken 1 7496 20.08.2012, 11:01
Ostatni post: Laken
  Płyta ECS K7S5A (1.0) źle wykrywa Athlona 1600? kurak1712 2 1625 10.08.2012, 21:21
Ostatni post: kurak1712
  Problem z Ramami w K8 Combo-Z. piotr92 4 1074 05.08.2012, 11:43
Ostatni post: bartocha

Skocz do:


Wybrane wątki (problem z ramami zamiast 1600 jest 667 na DDR3)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Lagi lapka CzeCzeN 2 17534 22.08.2012 04:10
Ostatni post: resont
  Czy mój sprzęt da radę z CrossFireX ? resont 26 28149 22.08.2012 03:09
Ostatni post: resont
Ściana Myszka przestaje reagować wdowa_tychy 0 13009 22.08.2012 01:19
Ostatni post: wdowa_tychy
  karta graficzna do phenom II 965 marchena666 13 21417 21.08.2012 22:57
Ostatni post: Patrykx12
  Radeon 9600 problem z grami BlackDeath 15 19798 21.08.2012 22:42
Ostatni post: BadBoy001
  IBM Lenovo M58 sff pionowo Scoff 2 41136 21.08.2012 21:34
Ostatni post: Scoff
Scared Losowe zwiechy i BSODy Kubo_O 5 10760 21.08.2012 21:14
Ostatni post: Grisz
  Czy da się go jeszcze uratować? jaroosz 3 6549 21.08.2012 21:12
Ostatni post: Grisz
Sad nie mogę otwożyć partycji. mt1996 6 10682 21.08.2012 20:09
Ostatni post: ludzikk
  kupno nowej kart graficznej , jaka ? xboxmen 5 10989 21.08.2012 20:00
Ostatni post: Dyzajash
  Przegrzewanie się Toshiba Satellite A300 POMOCY! cptMichaaX 1 46114 21.08.2012 19:21
Ostatni post: Grisz
  problem przy odpalaniu win7 kamros 4 11711 21.08.2012 19:12
Ostatni post: Grisz
  Temperatura karty graficznej ostry121 13 21673 21.08.2012 18:56
Ostatni post: muflon37
Big Grin Sukces, HD6850 z biosem HD6870- Czy sekcja zasilania wytrzyma? wdowa_tychy 0 9516 21.08.2012 18:23
Ostatni post: wdowa_tychy
  ASUS X53TK czy Samsung NP305E5A ? magnum146 1 10559 21.08.2012 17:08
Ostatni post: Patrykoller