Witam mam problem z windows 7 mam dziwne zwiechy niereaguje ani mysz ani klawiatura ratuje tylko reset. kiedys zdarzało sie to okolo raz na 2-3 dni teraz w ciągu ostatnich 40 min juz z 5 razy kompa resetowałem niewiem co z tym zrobić;/
temperatury masz w porzątku, na granicy jest grafika, ale może być, jak komp się nie resetuje od zasilacza i temperatur, to może wadliwe masz ramy? ramy lubią resetować kompa, sprawdź je memtest86
nie tyle ze komp sam sie resetuje co ma totalną zawieche kursor stoi w miejscu a na klawiature komp niereaguje grafika ma normalnie ok 75 stopni to dla niej normalne temperatury teraz ma mniejsze bo dodalem szybki wentylator bezpośrednio na grafike.
02.10.2009, 13:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.10.2009, 17:51 przez kikler773.)
RE: win7 zawiesza sie
sprawdze.. ale ta grafika akurat ma takie temperatury w stresie kolo 80 ale zdjolem osłone radiatora i zamocowałem tyz nad radiatorem i pamięcią mocny wentylator i grafika ma 45-50stopni
ramy są w porządku kolejno wypinałem je mam 2x 1Gb kingstona 1066 i 1x 2GB patriota więc chyba nie w tym tkwi problem choć dziś juz tak często sie niezawiesza. dziś tylko 1 zawiecha jak narazie