Witam, niedawno zainstalowalem call of duty 2 i dzialalo przez 2 dni, potem gdy chcialem wlaczyc gre wyskoczylo "Program przestał działać", przeinstalowalem gre a nawet windowsa, lecz nic to nie pomoglo.. Prubowalem uruchomic w trybie zgodnosciowym - nie pomoglo. Wie ktos moze co mam zrobic?
(31 grudzień 2009 16:48) ZyZy napisał(a): A ogólnie wersję gry jaką masz? Bo słyszałem (mówie co czytałem) że pod siódemke do żaden patch nie pomoże jeżeli masz wersję CoD'a 1.0
tu sie mylisz kolego. Ja mam np. dwie oryginalne płytki jedna na patcha 1.0 (wersja pl) i drugi na patcha 1.2 (wersja ang) czyli od razu z dodatkiem dwoch map. Niestety też tułam sie po forach bo Cod2 nie jest kompatybilny z Win 7 bynajmniej u mnie. Nie próbowałem jeszcze zabawy z patchami ale napewno zrobie to wkrótce! Dam znac jak poszło.
Niestety po zainstalowaniu patcha 1.3 na wersję gry 1.0 nic nie wskurałem. No może poza tym , że wywala mi wcześniej nie znaną iformację. Postaram się zainstalować grę w wersji 1.2 na starcie ale raczej nie dzisiaj. W załączniku przesyłam komunikat jaki mi wywala. Dodam jeszcze , ze grę uruchamiałem bezpośrednio z zainstalowanego folderu a nie przez skróty więc nie ma tu mowy o tym o czym pisze komunikat. By the way ja mam win7 wersje 32 ale problem ten sam!
Zainstalowałem grę z oryginalnymn patchem 1.2 w zestawie w trybie zgodności z XP sp3 i uruchomiłem jako administrator. Doinstalowałem patcz 1.3. Gra działa ale nie płynnie! Są widoczne przeskoki! To jedyne co udało mi się osiągnąć. No cóż można powiedzieć, ze działa ;/
3 luty 2010 19:00
jero92
BAN
Liczba postów: 73
Poziom ostrzeżeń: 0%
( 3 luty 2010 19:00) lipinias napisał(a): Zainstalowałem grę z oryginalnymn patchem 1.2 w zestawie w trybie zgodności z XP sp3 i uruchomiłem jako administrator. Doinstalowałem patcz 1.3. Gra działa ale nie płynnie! Są widoczne przeskoki! To jedyne co udało mi się osiągnąć. No cóż można powiedzieć, ze działa ;/
to zalezy jak u kogo u innych gra działa dobrze a u niektorych gorzej
Przepraszam, że odkopuję temat, ale mam identyczny problem i nie rozwiązał się on "sam".
Dosłownie wczoraj byłem w sklepie i całkowicie legalnie nabyłem grę Call of Duty 2. Uruchomiłem ją w domu i grałem sobie przez jakiś czas, a potem normalnie, bez problemowo wyłączyłem. Dzisiaj, podczas próby uruchomienia Call of Duty 2, wyskoczył mi komunikat, że rzekomo ostatnim razem gra nie została poprawnie zamknięta i czy chcę uruchomić ją w trybie "bezpiecznym". Wcisnąłem [Tak] i poczekałem chwilę. Kiedy czarny ekran zniknął, pojawił się komunikat o tym, że plik "cod2MP_s.exe" przestał działać poprawnie i musi zostać zamknięty. Tak dzieje się do teraz. Uruchamiałem grę już w trybach zgodności z dosłownie każdym systemem, w trybie administratora i także nic to nie dawało.
Najważniejsze parametry mojego komputera, jeżeli będą potrzebne: Procesor: Intel Core i3-330 RAM: 3 MB Grafika: Intel Graphics Accelerator 1,2 GB System: Windows 7 64-bitowy Home Premium (dostarczony wraz z nowym komputerem)
czy call of duty 2 pójdzie na windows 7call of duty 2 na windows 7czy call of duty 2 działa na windows 7call of duty 2 windows 7cod patch pod win 7cod2 ten program ma znane problemy ze zgodnosciacall of duty 2 czy pójdzie na windows 7jak uruchomic call of duty 2 na windows 7jak zainstalować call of duty 2 windows 7problem z uruchomieniem call of duty 2 na win 7