Powakacyjny KONKURS FAQ PC Format wystartował! Do zdobycia kolejne ciekawe nagrody. Zainteresowanych zapraszamy do TEMATU .

Wątek zamknięty 

Nie otwiera mi filmików na YouTube...

Autor Wiadomość
[E]r[r]o[r] Offline
asdf. ;)
***

Liczba postów: 509
Dołączył: II 2010
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #1
Nie otwiera mi filmików na YouTube...
Witam
Mam problem, gdyż nie mogę odtworzyć żadnego filmiku na YT
TO jest ss:
[Obrazek: beztytuuxmf.jpg]

Przycisk Play klikam i nic się nie dzieje ;/
Czekam 5 min i nic.
O o chodzi?
Inne strony otwierają się normalnie

Moje allegro - SPRAWDŹ !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21 marzec 2010 16:03 przez [E]r[r]o[r].)
21 marzec 2010 16:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: firefox
Ogłoszenie


Link sponsorowany
zegarek
Niezarejestrowany

 
Post: #2
RE: Nie otwiera mi filmików na YouTube...
Wyczyść wszystkie prywatne dane w firefoxa i spróbuj ponownie.
21 marzec 2010 16:03
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
kiaX
Niezarejestrowany

 
Post: #3
RE: Nie otwiera mi filmików na YouTube...
Zrób tak jak pisze Zegarek i możesz też spróbować inną przeglądarką.
Flash'a masz włączonego?
"Majstrowałeś" coś przy przeglądarce ostatnio?
21 marzec 2010 16:14
 System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
michael(PL)
Niezarejestrowany

 
Post: #4
RE: Nie otwiera mi filmików na YouTube...
a w IE youtube dziala lub w GC
21 marzec 2010 16:24
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie7
[E]r[r]o[r] Offline
asdf. ;)
***

Liczba postów: 509
Dołączył: II 2010
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #5
RE: Nie otwiera mi filmików na YouTube...
At zegarek
Wyszyczone - nie działa nadal
At kiaX
Nie majstrowałem nic przy przeglądarce
At michael(PL)
W IE też nie działa.

Teraz wziąłem losowe 10 linków do filmików z YT
1 zadziałał. 9 nieKwaśny

O co tu chodzi?

Moje allegro - SPRAWDŹ !
21 marzec 2010 18:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: firefox
zegarek
Niezarejestrowany

 
Post: #6
RE: Nie otwiera mi filmików na YouTube...
Wyłącz antywirusa oraz firewalla na czas łączenia filmów na youtube.
21 marzec 2010 21:58
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
[E]r[r]o[r] Offline
asdf. ;)
***

Liczba postów: 509
Dołączył: II 2010
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #7
RE: Nie otwiera mi filmików na YouTube...
Dzięki zegarku xD
Kacperek blokował YouTuba Język
Już działa. Thx

Moje allegro - SPRAWDŹ !
22 marzec 2010 14:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika  System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: firefox
zegarek
Niezarejestrowany

 
Post: #8
RE: Nie otwiera mi filmików na YouTube...
W takim razie zamykam, w razie potrzeby otwarcia - proszę o kontakt.
22 marzec 2010 15:51
 System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Programy: Polecane / Nowe / Inne

Wątek zamknięty 

Użytkownicy forum szukali:
android nie otwiera youtubenie otwiera się youtubenie otwiera mi filmików na youtubenie otwiera youtubenie otwiera filmów na youtubedlaczego nie otwiera mi filmikow youtube 2013 dlaczego nie otwierająnie otwiera filmow na youtubewww.dlaczego nieotwieraja sie okienka You Tube?.plnie otwieraja sie filmy android

Podobne wątki (Nie otwiera mi filmików na YouTube...)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z "Nowym" YouTube i ładowanie filmików :) Xaime 0 424 29 czerwiec 2014 21:45
Ostatni post: Xaime
  Brak dźwięku podczas odtwarzania filmików na youtube darek14789 0 896 20 listopad 2013 11:33
Ostatni post: darek14789
Ściana Nie mogę pobierać filmików full HD 1080p z you tuba poprzez keepvid i program free youtube downloader Brzdyl PL 1 2070 16 listopad 2013 22:09
Ostatni post: mateuszjaworski



Skocz do:


Wybrane wątki (Nie otwiera mi filmików na YouTube...)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z łączem po sformatowaniu kompa marasmix 0 646 14 marzec 2013 12:09
Ostatni post: marasmix
  Prędkość pobierania. grzecho166 4 846 13 marzec 2013 23:11
Ostatni post: tomeh
  Predkośc wysyłania Antix 3 933 13 marzec 2013 23:10
Ostatni post: tomeh
Sad Internet explorer naciśnięcie przy pobieraniu przycisku otwórz zamiast zapisz ZBYCHOKRIS 2 983 13 marzec 2013 20:36
Ostatni post: ZBYCHOKRIS
  Brak internetu po pdłączeniu kabla ethernet. sysq 0 965 13 marzec 2013 15:04
Ostatni post: sysq
  problem z dhcp i dsl pyszczeq18 0 717 12 marzec 2013 22:55
Ostatni post: pyszczeq18
Question Prędkość internetu przez wi-fi max 20Mbps.. spedeer2007 10 3331 12 marzec 2013 22:15
Ostatni post: spedeer2007
  Internet do tabletu CherryRain 6 865 12 marzec 2013 10:45
Ostatni post: ciastex
  Rozłącza ADSL podczas odbierania telefonów z!pper 2 941 12 marzec 2013 10:43
Ostatni post: ciastex
  import wiadomości Z GMAIL DO GMAIL sylwusqa2222 2 1336 11 marzec 2013 17:25
Ostatni post: sylwusqa2222
  Hosting zdjęć srvv 0 1290 10 marzec 2013 22:54
Ostatni post: srvv
  PageRank - jak to się liczy? Gdzie robie błąd? majonez 2 927 10 marzec 2013 22:22
Ostatni post: majonez
  Wysłanie maila przez telnet nie powodzi się teref 1 785 10 marzec 2013 16:22
Ostatni post: ppd
  Zablokowany dostęp do odblokowanej sieci Wi-Fi Reksio 10 1470 10 marzec 2013 12:46
Ostatni post: Sony13
  Czy mój film jest zablokowany na YouTube ? Kacper9812 3 1400 10 marzec 2013 09:43
Ostatni post: Kacper9812