PC Format życzy wszystkim użytkownikom przyjemnych wakacji !

Odpowiedz 

Przeglądarka nie odtwarza dźwięku, a filmy na YouTube nie odtwarzają się prawidłowo

Autor Wiadomość
Dejv216 Offline
Użytkownik
**

Liczba postów: 260
Dołączył: III 2012
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #1
Scared Przeglądarka nie odtwarza dźwięku, a filmy na YouTube nie odtwarzają się prawidłowo
Witam. Od wczoraj mam bardzo dziwny problem. Polega on na tym, że żadne dźwięki w przeglądarce (google chrome) nie chcą się odtwarzać (takie jak; dźwięk z filmu na YT, dźwięk z gier we flashu, piosenki np. z wrzuty itp), oraz filmy z youtuba mi się nie ładują prawidłowo - załaduje się pierwsze 7s. filmu, potem staje. I żeby odtworzyć go na nowo, trzeba kliknąć w tym miejscu na pasku przewijania, gdzie się zatrzymał, wtedy znowu kolejne 7s. odtwarza tylko film (bez dźwięku) i staje. W przeglądarce Internet Explorer, ten problem nie występuje, a zależy mi na google chrome (co do firefox'a, bądź opery - nie sprawdzałem). Dodam tylko tyle, że 2 dni temu jeszcze wszystko działało, jedyne co wczoraj zrobiłem, to zaktualizowałem sterowniki do karty graficznej. Przywracanie systemu nie pomoże, bo nie mam pkt. przywracania. Jeżeli chodzi o gry, filmy z dysku - wszystko pięknie działa, dźwięk jest. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje Wesoły Pozdrawiam Wesoły
3 sierpień 2012 23:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: chrome
Ogłoszenie


Link sponsorowany
Bodzio Chomik Offline
Mocno wypieczony
*****
Pomocni użytkownicy

Liczba postów: 2160
Dołączył: XI 2008
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #2
RE: Przeglądarka nie odtwarza dźwięku, a filmy na YouTube nie odtwarzają się prawidłowo
Reinstaluj przeglądarkę.

Bądź miły dla osoby która próbuje ci na forum pomóc, tym bardziej że robi to bezpłatnie w swoim wolnym czasie.

Pomogłem? Wciśnij przycisk "POMÓGŁ", Ciebie nic to nie kosztuje, a mnie motywuje do dalszego działania!
3 sierpień 2012 23:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
Dejv216 Offline
Użytkownik
**

Liczba postów: 260
Dołączył: III 2012
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #3
RE: Przeglądarka nie odtwarza dźwięku, a filmy na YouTube nie odtwarzają się prawidłowo
Nadal to samoKwaśny
4 sierpień 2012 09:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: chrome
Bodzio Chomik Offline
Mocno wypieczony
*****
Pomocni użytkownicy

Liczba postów: 2160
Dołączył: XI 2008
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #4
RE: Przeglądarka nie odtwarza dźwięku, a filmy na YouTube nie odtwarzają się prawidłowo
Wejdź w konsolę dźwięku Windows i przywróć dźwięki w Chrome.

Bądź miły dla osoby która próbuje ci na forum pomóc, tym bardziej że robi to bezpłatnie w swoim wolnym czasie.

Pomogłem? Wciśnij przycisk "POMÓGŁ", Ciebie nic to nie kosztuje, a mnie motywuje do dalszego działania!
4 sierpień 2012 16:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: firefox
ZmieN Offline
Świeżo upieczony

Liczba postów: 2
Dołączył: VIII 2012
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #5
RE: Przeglądarka nie odtwarza dźwięku, a filmy na YouTube nie odtwarzają się prawidłowo
Dźwięki w chromie są włączone. Mam ten sam problem, tyle że na wszystich innych stronach wszystko działa normalnie, tylko YT nie odtwarza i przycina się na tych 7 sekundach.
11 sierpień 2012 15:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: chrome
dorion300 Online
Wierny Ateista
****

Liczba postów: 1030
Dołączył: XII 2011
Poziom ostrzeżeń: 65%
Post: #6
RE: Przeglądarka nie odtwarza dźwięku, a filmy na YouTube nie odtwarzają się prawidłowo
A na innej przeglądarce? dzwięk działa?

Chamska sygnaturka
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11 sierpień 2012 18:31 przez dorion300.)
11 sierpień 2012 18:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: chrome
ZmieN Offline
Świeżo upieczony

Liczba postów: 2
Dołączył: VIII 2012
Poziom ostrzeżeń: 0%
Post: #7
RE: Przeglądarka nie odtwarza dźwięku, a filmy na YouTube nie odtwarzają się prawidłowo
Na Google Chromie. na jakiejkolwiek innej stronie dźwięki i wszytko działa. tylko YT łąduje się do tych 7 sekund bez dźwięków i przerywa. przy czym film buforuje sie dalej.
14 sierpień 2012 12:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post  System operacyjny: windows_seven Przeglądarka: chrome
Programy: Polecane / Nowe / Inne

Odpowiedz 

Użytkownicy forum szukali:
żadna przeglądarka nie odtwarz filmówNie odtwarza mi dźwięku w przeglądarcenie odtwarza mi dźwięk w przeglądarcenie odtwarza dzwieku w przegladarce tvnie mam głosu na zalukajnie ładujący się dźwięk na youtubenie działa mi dźwięk w przegladarce windows 7nie działa głos w przeglądarce opera na telnie działa dźwięk windows 7 odtwarzając przez internetnie działa dźwięk w przeglądarce i video youtube

Podobne wątki (Przeglądarka nie odtwarza dźwięku, a filmy na YouTube nie odtwarzają się prawidłowo)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Filmy na youtube - buferowanie w nieskończoność. Wiwciu 10 725 15 lipiec 2014 16:10
Ostatni post: semozo
  youtube - lubiane filmy onaano 0 390 9 czerwiec 2014 15:54
Ostatni post: onaano
  Youtube - filmy z danego kraju posortowane według wyświetleń. lucek885 0 504 17 marzec 2014 19:22
Ostatni post: lucek885



Skocz do:


Wybrane wątki (Przeglądarka nie odtwarza dźwięku, a filmy na YouTube nie odtwarzają się prawidłowo)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Adblock blokuje reklamy w taki sposób że reklamo biorca nic nie zarobi jeżeli jest włączony? szymon1051 4 923 28 grudzień 2013 04:50
Ostatni post: Sony13
  neostrada umowa psychomator123 1 220 28 grudzień 2013 04:20
Ostatni post: Sony13
Question Sagem F@st 800/840 E4+nowy pc z w7 64bit.Przy podłączeniu modemu bluescreen. johny356 2 705 27 grudzień 2013 23:11
Ostatni post: johny356
Question Pisanie stron - Jak zrobić 3 biblioteki? freaky 0 420 27 grudzień 2013 16:46
Ostatni post: freaky
  Funkcja SoftAP nie działa wujus2 0 486 27 grudzień 2013 14:47
Ostatni post: wujus2
  Reklamy wyskakujące w Explorerze DeathKnightPL 0 455 27 grudzień 2013 14:11
Ostatni post: DeathKnightPL
  Komputer stacjonarny w innym pokoju niż router . witek326 0 476 27 grudzień 2013 13:27
Ostatni post: witek326
Exclamation Duże pingi w grach!!!!!!!!!! mateusz341515 5 762 27 grudzień 2013 12:34
Ostatni post: mateusz341515
Ściana Instalacja kabli internetowych. draneb3 1 567 27 grudzień 2013 11:06
Ostatni post: Orange Ekspert
  [Modem ZyXEL P-600 series, nowy zakupiony router (Wi-Fi) ZyXEL NBG-416N] Strzworzenie mojej pierwszej sieci WI-FI. bartekmaka9 0 562 26 grudzień 2013 21:59
Ostatni post: bartekmaka9
  Problem z UPC Kovlor 0 481 26 grudzień 2013 16:46
Ostatni post: Kovlor
  Internet od neostrady pro100wleb 0 501 26 grudzień 2013 15:58
Ostatni post: pro100wleb
  E-mail z groźbami przez sieć tor . jantarala 3 996 26 grudzień 2013 11:29
Ostatni post: Rincewind
  Problem z kartami na allegro i grafikami na różnych stronach (Google Chrome) Domino23243 7 715 25 grudzień 2013 23:57
Ostatni post: Domino23243
  " Lagi " w Call of Duty 4 Modern Warfare multiplayer p0jter 1 558 25 grudzień 2013 19:55
Ostatni post: Hassanx77PL