Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Brak sygnału

#1
Brak sygnału
Witam. Mój sprzęt to:
Mobo: GA-EP41UD3L
CPU: c2d q9550
Ram: 8gb DDR2 2xcorsair 2xocz
GPU: palit gt1030
Zasilacz: Modecom feel 400w
Witam.
Piszę tutaj gdyż nie mogę poradzić sobie z problemem jakim jest brak sygnału na monitorze/tv podczas uruchamiania kompa. Próbowałem przez różne złącza, różnymi przewodami i nic na 2 monitorach to samo, wkładałem do mobo jeszcze c2d
e8500, zmieniałem GPU na 2 inne, wyjmowałem po kolei ram,wyjąłem baterie na parę minut, nawet zaryzykowałem i podłączyłem do kompa działający zasilaczopodobny take me 350w i dalej brak sygnału, chociaż wentylatory się kręcą, nie ma sygnałów dzwiekowych. Dzisiaj wszystko działało i nie było wcześniej problemów z tym pc. Obawiam się uszkodzonej płyty chociaż mam nadzieję że to tylko te moje procki. Prosze was o pomoc. Pozdrawiam
 System operacyjny: android Przeglądarka: chrome
#2
RE: Brak sygnału
Cytat: nawet zaryzykowałem i podłączyłem do kompa działający zasilaczopodobny take me 350w


Modecom Feel to taki sam szrot jak ten Take Me jest, sprawdź na czymś sprawnym markowym,lub chociaż to co masz miernikiem,ale obawiam się że coś mogło paść . 
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj - POMAGANIE NIC NIE KOSZTUJE,A TAK WIELE ZNACZY. Wesoły
 System operacyjny: windows_ten Przeglądarka: chrome
#3
RE: Brak sygnału
Zapytam jeszcze, czy jak wkładałem spalona grafikę lub CPU do wcześniej działającego zestawu to mogłem uszkodzić mobo lub slot na CPU/GPU ?
 System operacyjny: android Przeglądarka: chrome
#4
RE: Brak sygnału
Nie .
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj - POMAGANIE NIC NIE KOSZTUJE,A TAK WIELE ZNACZY. Wesoły
 System operacyjny: windows_ten Przeglądarka: chrome
Programy: Polecane / Nowe / Inne




Podobne wątki (Brak sygnału)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zawieszanie komputera i brak sygnału dla ekranu DrIuS 0 426 11.02.2019, 02:07
Ostatni post: DrIuS
  Brak sygnału podczas grania Rafał3232 0 435 25.11.2018, 20:33
Ostatni post: Rafał3232
  Intel I7 8700 i MSI 370 gaming plus - komunikat brak sygnału na monitorze wujabob 1 609 24.08.2018, 21:38
Ostatni post: Armo

Skocz do:


Wybrane wątki (Brak sygnału)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nowy komputer nie odpala się! Pomocy! RaynCover 11 1284 28.08.2017 11:11
Ostatni post: robi_10
  Paski na ekranie, wyłączanie monitora husoc 6 1483 28.08.2017 11:06
Ostatni post: robi_10
Scared Dysk już na złom? Mazur2002 1 540 27.08.2017 11:39
Ostatni post: MonteCristo
  Win 10 nie odpala żadnych aplikacji Guy 1 515 24.08.2017 23:28
Ostatni post: kamel16
  Problem z klawiaturą od pc Kacperixx121 1 731 24.08.2017 21:47
Ostatni post: ~Anonim
  Niespodziewane resety Patricio98 10 1332 24.08.2017 17:03
Ostatni post: Patricio98
  PC nie włącza się po podłączeniu karty sieciowej Stachu9292 1 657 23.08.2017 22:29
Ostatni post: januszekm3
  Nowy laptop - chwilowe spadki fps huncfot4 2 913 23.08.2017 22:22
Ostatni post: januszekm3
  Komputer po zamykaniu sam ponownie sie uruchamia Peerph 1 997 23.08.2017 13:56
Ostatni post: ~Anonim
  Małe zużycie gpu GTX 1050 ti piotrek1995312 1 1037 23.08.2017 11:52
Ostatni post: robi_10
  Dwa komputery i jeden monitor nebeu 4 1271 22.08.2017 21:16
Ostatni post: nebeu
  Laptop Asus P2530U - błąd krytyczny - Kernel-Power krzysiek85 6 938 22.08.2017 18:58
Ostatni post: krzysiek85
  Format a dalej go muli Paula65 2 635 22.08.2017 15:29
Ostatni post: nebeu
  Nerwujące bluescreeny w win10 jan12321 5 620 21.08.2017 14:30
Ostatni post: kamel16
Sad Nagłe wyłączanie się komputera podczas grania Bl4ckLak3 1 604 20.08.2017 15:33
Ostatni post: Armo