03.01.2019, 00:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.01.2019, 00:51 przez Parias.)
Głośniki 2.0 lub 2.1 do 400 zł
Cześć. Mam do dyspozycji 400 zł i szukam głośników do komputera - będą służyć tylko do muzyki (bardzo szeroki przekrój gatunków) i do filmów. W grę wchodzą zestawy zarówno 2.0 jak i 2.1, ale to nie ode mnie zależy jaką opcję będę musiał wybrać, więc proszę o podrzucenie obu wariantów.
Obecnie korzystam z głośników z Panasonic SB AK-22 dokładnie takie i w połączeniu z subwooferem Creative zestaw spisuje się rewelacyjnie jak na moje potrzeby. Jeśli dałoby radę znaleźć coś mniej więcej tej jakości w niższej cenie to jak najbardziej również poproszę.
Kompletnie się na tym nie znam, szukam więc losowo po allegro i znalazłem takie rzeczy: 1, 2, 3, 4. Edifiery podobają mi się ze względu na pilota i bluetooth, a te ostatnie chyba są najlepsze w ofercie zestawu 2.0?
Obecnie korzystam z głośników z Panasonic SB AK-22 dokładnie takie i w połączeniu z subwooferem Creative zestaw spisuje się rewelacyjnie jak na moje potrzeby. Jeśli dałoby radę znaleźć coś mniej więcej tej jakości w niższej cenie to jak najbardziej również poproszę.
Kompletnie się na tym nie znam, szukam więc losowo po allegro i znalazłem takie rzeczy: 1, 2, 3, 4. Edifiery podobają mi się ze względu na pilota i bluetooth, a te ostatnie chyba są najlepsze w ofercie zestawu 2.0?
"Stoję w rozkroku wśród niezwykłych ludzi i zwykłych idiotów... pasuję tu i tu."