Cześć!
Mam do sprzedania stację roboczą:
Model: Hewlett-Packard HP Compaq Elite 8300 SFF
Procesor: Intel Core i7-3770
Płyta główna: Hewlett-Packard 3397, Intel Q77 (Panther Point DO)
RAM: 2X8GB, DDR3-1600, Samsung M378B1G73QH0-CK0
HDD1: Seagate ST1000DM003-1CH162, 1000 GB
HDD2: MTFDDAK128MAM-1J1, SSD 128 GB
Obudowa: SFF - Small Form Factor
System: Windows 7 Pro z możliwością upgrade do Windows 10
Ten sprzęt doskonale nadaje się dla osób potrzebujących dużej mocy i/lub dużo pamięci ram. To bardzo dobry wybór na stację roboczą dla programisty/administratora. Idealnie nadaje się też dla studenta. Umożliwia uruchomienie wielu maszyn wirtualnych, bez obaw o brak zasobów. Dla gracza sprzęt będzie dobry, pod warunkiem dokupienia dedykowanej karty graficznej. Stacja posiada wolne złącza PCI do jej montażu. Moc procesora i ramu wystarczy na długo.
Obudowę można ustawić w poziomie (np. pod monitorem) lub w pionie, jeżeli na biurku nie mamy wystarczająco dużo miejsca.
Wyceniłem go na 1400 zł, ale jeżeli jest ktoś chętny za niższą cenę, to możemy o tym porozmawiać.
Mam do sprzedania stację roboczą:
Model: Hewlett-Packard HP Compaq Elite 8300 SFF
Procesor: Intel Core i7-3770
Płyta główna: Hewlett-Packard 3397, Intel Q77 (Panther Point DO)
RAM: 2X8GB, DDR3-1600, Samsung M378B1G73QH0-CK0
HDD1: Seagate ST1000DM003-1CH162, 1000 GB
HDD2: MTFDDAK128MAM-1J1, SSD 128 GB
Obudowa: SFF - Small Form Factor
System: Windows 7 Pro z możliwością upgrade do Windows 10
Ten sprzęt doskonale nadaje się dla osób potrzebujących dużej mocy i/lub dużo pamięci ram. To bardzo dobry wybór na stację roboczą dla programisty/administratora. Idealnie nadaje się też dla studenta. Umożliwia uruchomienie wielu maszyn wirtualnych, bez obaw o brak zasobów. Dla gracza sprzęt będzie dobry, pod warunkiem dokupienia dedykowanej karty graficznej. Stacja posiada wolne złącza PCI do jej montażu. Moc procesora i ramu wystarczy na długo.
Obudowę można ustawić w poziomie (np. pod monitorem) lub w pionie, jeżeli na biurku nie mamy wystarczająco dużo miejsca.
Wyceniłem go na 1400 zł, ale jeżeli jest ktoś chętny za niższą cenę, to możemy o tym porozmawiać.