11.07.2015, 18:18
RE: Jak ocenicie ? Warty zakupu ?Acer E5-571G i5-5200U gt840m
Po raz kolejny odsyłam do recenzji ignorancie.
-wiesz tobie dałbym taką karę żebyś mógł oglądać filmy w najniższej rozdzielczości .
chodzi tutaj o to że matryca matowa fhd to dobra jakość i wysoka rozdzielczość a co za tym idzie dużo przyjemniej jest oglądać film na dobrej matrycy w najwyżej rozdzielczości FullHD niż w dużo niższej rozdzielczości. ponadto jak sam dobrze wiesz nie wszystkie laptopy mają matrycę matową fhd a jeśli ją już niekóre modele mają to są o wiele droższe od Acera
-"Acer określa czas pracy baterii do 7 godzin w jego karcie, które sprawdzane. Najpierw przeprowadziliśmy bezczynności testu, symulując czytania dokumentów tekstowych pod minimalnym oświetleniu. Sześć baterii komórki przerwała pracę po 11 i pół godziny. Test bezprzewodowy symuluje przeglądania stron internetowych przy użyciu określonej jasności. Tutaj, laptop Acer osiąga prawie 6h. źródło :
http://www.notebookcheck.net
-tak , dokładnie do 2899zł nie ma lepszej grafiki niż gt840m , ceny cały czas się zmieniają . za 2899zł można mieć asusa z gtx850 który jest wydajniejszy o 30%.
Niczego Ci nie muszę pisać i udowadniać robie to tylko dla ludzi którzy szukają nowego szprzętu, zakresy temperatur i poziomy hałaśliwości wszystko jest dostępne w internecie w recenzjach mądralo. Przynajmniej ja dostarczam ludziom większość informacji uzasadniając mój wybór a ty kopiujesz opisy producent i myślisz że to jest w porządku .