15.12.2019, 12:15
Komputer +/- 1000zł
-Czy zamierzasz podkręcać? Nie
- Czy potrzebne ci USB 3.0 i SATA 3? Mogą być, ale nie muszą
- Czy potrzebne ci są porty 5.1 dla głośników? Nie
- Czy masz coś ze starego komputera (np. obudowa, dysk i nagrywarka, proszę podać interfejs IDE/ATA lub SATA)? Zasilacz spc vero l1 500w i gtx 750ti
- Jaki masz monitor (wielkość i rozdzielczość natywna)? 21 cali, full hd
- Do czego wykorzystujesz komputer? Granie, internet itp
- Czy potrzebna ci nagrywarka (zważywszy na fakt, że system można zainstalować z pendrive)? Nie jest mi potrzebna
- Jakie dodatkowe części lub peryferia potrzebujesz? Nie potrzebuje
- Jaki system operacyjny chcesz zainstalować? Windows 10
Siemka, chciałabym złożyć jakiś zestaw do +/- 1000zl z jakąś i3, zasilacz i kartę graficzną mam. Zestaw będzie wykorzystywany do grania i przeglądania internetu (filmy itp). Czy w tej cenie jest sens zakupu dysku ssd + hdd 1tb? Z góry dzięki za pomoc!
- Czy potrzebne ci USB 3.0 i SATA 3? Mogą być, ale nie muszą
- Czy potrzebne ci są porty 5.1 dla głośników? Nie
- Czy masz coś ze starego komputera (np. obudowa, dysk i nagrywarka, proszę podać interfejs IDE/ATA lub SATA)? Zasilacz spc vero l1 500w i gtx 750ti
- Jaki masz monitor (wielkość i rozdzielczość natywna)? 21 cali, full hd
- Do czego wykorzystujesz komputer? Granie, internet itp
- Czy potrzebna ci nagrywarka (zważywszy na fakt, że system można zainstalować z pendrive)? Nie jest mi potrzebna
- Jakie dodatkowe części lub peryferia potrzebujesz? Nie potrzebuje
- Jaki system operacyjny chcesz zainstalować? Windows 10
Siemka, chciałabym złożyć jakiś zestaw do +/- 1000zl z jakąś i3, zasilacz i kartę graficzną mam. Zestaw będzie wykorzystywany do grania i przeglądania internetu (filmy itp). Czy w tej cenie jest sens zakupu dysku ssd + hdd 1tb? Z góry dzięki za pomoc!