Witamy na forum PC Format Zapraszamy do REJESTRACJI


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Po instalacji Win10, serwis YT nie wyświetla części filmów

#1
Po instalacji Win10, serwis YT nie wyświetla części filmów
Dzień dobry. Zaktualizowałem system Windows 7 (64-bit) do Windows 10 (64-bit) i od tego momentu pojawił się problem z wyświetlaniem części filmów w serwisie YouTube. Instalator Win10 uruchomiłem z poziomu działającego Win7 gdyby to miało jakieś znaczenie. Około połowę wszystkich filmów, które próbuję obejrzeć - nie działa. Słychać, że gra dźwięk lecz obraz nie jest wyświetlany (widzę tylko czarny prostokąt na stronie YouTube). Przeglądarka, z której korzystam, to Google Chrome w wersji x64, brak jakichkolwiek powiadomień i komunikatów o błędach. Sterownika do karty grafiki AMD jeszcze nie instalowałem, jest ten standardowy dostarczony z systemem. Na Windows 7 problemu tego nie doświadczyłem. Win10 aktualizowany do ostatniej wersji. Co może być przyczyną usterki ? Pozdrawiam.
 System operacyjny: windows_ten Przeglądarka: chrome
#2
RE: Po instalacji Win10, serwis YT nie wyświetla części filmów
"Sterownika do karty grafiki AMD jeszcze nie instalowałem"

Skorzystaj z aplikacji aktualizujących sterowniki typu Snail Driver lub Driver Booster.
 System operacyjny: android Przeglądarka: chrome
#3
RE: Po instalacji Win10, serwis YT nie wyświetla części filmów
Filmy, które nie chodzą na Chrome, wyświetlają się normalnie na MS Edge. Nie ma driverów do mojej karty AMD Radeon HD4850 dla Windows 10. Próbowałem wgrać te do Windows 8, ale instalacja wykryła niezgodność, zresztą to nie to.
 System operacyjny: windows_ten Przeglądarka: chrome
Programy: Polecane / Nowe / Inne




Podobne wątki (Po instalacji Win10, serwis YT nie wyświetla części filmów)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Ekran biosu wyświetla się 30 sekund. marhyl 1 2107 08.01.2019, 08:06
Ostatni post: Kurp55
  Win10 dysk D, pelny bez powodu NieSZCZESCIARZ 3 2263 05.01.2019, 00:43
Ostatni post: Pittakos
  Win10.Normlna szybk.DL przez kabel i słaba via WiFi mimo,że na innych u-niach jest OK youser 0 960 03.01.2019, 19:12
Ostatni post: youser

Skocz do:


Wybrane wątki (Po instalacji Win10, serwis YT nie wyświetla części filmów)
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nero - nagrywanie obrazu doin 16 15941 24.06.2019 21:49
Ostatni post: Fix00ser
  Witam wszystkich. Co sądzisz o blogu z poradami dla Windowsa? jou300 28 4380 24.06.2019 15:47
Ostatni post: jou300
myBB Lista komend systemu windows. (Może komuś się to przyda) Ray 4 123178 24.06.2019 13:34
Ostatni post: jou300
  phoenix awardbios rysiek71 1 413 23.06.2019 06:53
Ostatni post: Kurp55
  Word umiera przy edycji obrazów eremo 0 220 22.06.2019 15:59
Ostatni post: eremo
  Polecany program do optymalizacji Rejestru i Windowsa. jou300 0 357 21.06.2019 14:04
Ostatni post: jou300
  Internet nie działa kiedy mam Vpn AnPeter90 0 375 20.06.2019 10:43
Ostatni post: AnPeter90
  Windows 10 - wątek główny - c.d. dawidsab 119 38204 18.06.2019 14:21
Ostatni post: dawidsab
  Coś lepszego od Windows Movie Maker damianprz 1 496 17.06.2019 21:12
Ostatni post: Armo
  Microsoft Word 2010 - dodanie wyjątków CREATIVE_ 3 2232 17.06.2019 20:00
Ostatni post: CREATIVE_
  Windows 10 home i brak slajdów na ekranie blokady DanielAr 0 408 17.06.2019 10:40
Ostatni post: DanielAr
  Problem z wysyłaniem plików na laptopa przez BT laser 5 6151 16.06.2019 10:09
Ostatni post: Uzytkownikk
  Przywracanie systemu do ustawień początkowych Machuu 3 455 16.06.2019 09:19
Ostatni post: Michu_PL
  Vista i svchost.exe Qatro 0 539 13.06.2019 13:36
Ostatni post: Qatro
  Explorer.exe wszystkie wymagane dllki lordmkoes 0 569 12.06.2019 09:43
Ostatni post: lordmkoes