21.08.2020, 11:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.08.2020, 11:41 przez Xalvis.)
Problem z myszką
Witam, otóż dziś rano po załączeniu komputera napotkałem bardzo nieprzyjemny problem z moją myszką REDDRAGON samsara2, mianowicie mysz nie świeci się oraz nie ma kursora. Próbowałem podłączać ją do innych wejść usb niestety jest to samo nawet nie ma tego dźwięku, który zawsze występuję podczas podłączania czegoś.
Postanowiłem podłączyć starą myszkę i działa bez zarzutów, myszka, z którą posiadam problem jest w miarę nowa.
Napotkałem kilka porad, w których radzili przeinstalowywanie sterowników, w moim przypadku zaktualizowałem wszystko co mogłem czyli tylko grafikę
. Niestety nie mogę nic zrobić ze sterownikami do myszki, ponieważ po podłączeniu jej system windows10 pro nie wykrywa żadnej myszki tak jakby po prostu jej nie było dodam jeszcze, że system nie miał żadnej aktualizacji. Nie wiem co mam zrobić dlatego proszę o pomoc 
Pozdrawiam,
Xalvis
Postanowiłem podłączyć starą myszkę i działa bez zarzutów, myszka, z którą posiadam problem jest w miarę nowa.
Napotkałem kilka porad, w których radzili przeinstalowywanie sterowników, w moim przypadku zaktualizowałem wszystko co mogłem czyli tylko grafikę

Pozdrawiam,
Xalvis