30.12.2012, 15:37
RE: Słuchawki do max 200zł. (nauszne) gry + muza
(29.12.2012, 12:11)Askad napisał(a): Ja ci polecam Sony MDR XB 500 , uwierz mi bass to one mają bardzo dobry (wiem a własnego doświadczenia ) 
Najpierw dowiedz się co nie co o tych słuchawkach, a potem mów, że mają one dobry bas, bo zapewne w życiu dobrego basu nie słyszałeś.
Mają dobry bas, ale żeby go pokazały potrzebują dobrego źródła, żeby bas nie charczał, nie wlewał się na inne pasma i ładnie nisko schodził.
(29.12.2012, 15:20)diabelek92 napisał(a): A ja Ci polece Genius Cavimanus 7.1 + funkcja vibracji ktora w dubstepie i innych nutach daje porządnego kopa bassu.
Polecasz gówno, które nosisz na głowie, a w życiu nie miałeś nawet czapki.
(29.12.2012, 15:23)Xelenty napisał(a): Ja używam Creative sound blaster 3d alpha, z zewnętrzną kartą dźwiękową, polecam do fpsów, jak i muzyki 
Polecasz, aha... a co innego posiadałeś? Z czym możesz to porównać? Bo jeśli nie masz odniesienia do innych modeli to się stąd zmyj.
(29.12.2012, 15:29)delete12 napisał(a): polecam te: http://allegro.pl/sluchawki-steelseries-...30474.html
A ja powiem, że ich nie polecam i co? Potem ktoś spojrzy na ilość moich postów i uzna mnie za guru, a Ciebie za matoła.
Uzasadnij swoją wypowiedź, bo tak króką i nic nie wartą można uznać za bełt w moją strone.
(29.12.2012, 15:37)skoolim napisał(a): Polecam Creative FATAL1TY, sam je posiadam, i jestem z nich zadowolony, jak do gier typu counter strike itp. nadają się wyśmienicie .
Posiadanie jakichś słuchawek nie czyni tych słuchawek dobrymi. LITOŚCI!
To, że nadają się do cs'a, nie znaczy że są warte kupna - większość słuchawek nadaje się do cs'a, ot chociażby shit za 10zł.
(29.12.2012, 15:50)delete12 napisał(a): dlaczego ? ja mialem syberie do gier i bylem zadowolony jak kazdy z moich kumpli ktorzy tez je mieli
A jakie inne słuchawki mieliście do dyspozycji? Na jakim sprzęcie je testowaliście? Jak długo zajmujecie się dźwiękiem oraz grami, aby mówić takie rzeczy? Kto to widział?! Takie rzeczy...!
To, że jakiś amator, jest zadowolony nie mając żadnych wymagań, nie znaczy, że sprzęt który posiada jest dobry
(29.12.2012, 18:22)styleexe napisał(a): Polecam SENNHEISER'y - miałem HD202, HD215, HD555, a teraz używam HD201 - jakość/cena - ok 100 zł. Naprawdę bardzo dobre słuchawki, firma zajmuję się dzwiękiem od 60 lat. Dobre rozwiązanie do gier/muzyki - sam grywam w gierki (Counter Strike dość wysoko na scenie tej gry) i używam tych słuchawek także w studio domowym. Pracowałem także na słuchawkach firmy AKG - np. K44 - bardzo dobre słuchawki w dobrej cenie. Także rozważ te dwie opcje. Pozdrawiam.
To, że miałeś kilka dobrych par słuchawek, nie czyni Cię znawcą tego tematu. Nie sądzisz, że zbyt łatwe by było, aby każda osoba mogła zostać profesionalnym znawcą dźwięku po zakupie kilku par słuchawek w cenie do zaledwie... 400zł?
(30.12.2012, 12:35)LipnyUser napisał(a): A kto używał tych Creative sound blaster 3d alpha co o nich sądzicie - ta osobna karta dźwiękowa itp.
Naśladując innych użytkowników, jednak zachowując końcowy sens swojej wypowiedzi odpowiadam - badziew.
Rozszerzając to określenie - poszukaj moich wypowiedzi na tym forum.
Zwijam manatki. Żegnam!